اپل, کی ام پارت

مقایسه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو

همه محصولات اپل در چند مورد به یکدیگر شباهت دارند که این شباهت در مقایسه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو نیز مشاهده می شود. استاندارد های اپل در کیفیت تولید و کیفیت طراحی ویژگی هایی هستند که در گام های اولیه مقایسه Airpods 3 و Airpods Pro با آن مواجه می شویم. اپل در این محصولات از ویژگی های مشابه زیادی استفاده کرده است، اما حقیقت این است که قیمت بالاتر نسخه PRO بی دلیل هم نیست. در این مقاله سعی داریم تا به بیان این شباهت و تفاوتها بپردازیم تا بتوانیم با مقایسه مقایسه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو به شما در انتخاب درست بین یکی از این دو محصول کمک کنیم.

مقایسه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو

با توجه به مقایسه ایرپاد 3 و ایرپاد پرو، کدام را بخریم؟

شباهت های این دو محصول به ما ثابت می کند که ارزش خرید هر یک از آنها بالاست و شما در صورت خرید هر یک از آنها از کیفیت صدای مطلوبی بهره مند می شوید. اما نکته مهم در تفاوت های این دو محصول است که با مقایسه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو به درک بهتری از آنها میرسیم.

بنا به همین دلیل، اگر حذف نویز فعال برای شما یک دغدغه مهم است، بهتر است از خرید مقایسه ایرپاد ۳ منصرف شوید و به سراغ نسخه پرو بروید . همچنین اگر به دنبال شارژ بیشتر و هزینه کمت هستید می توانید به سراغ نسخه استاندارد بروید. اما در نهایت توصیه میکنیم که با مطالعه این مقاله بهترین انتخاب را متناسب با نیاز های خود خریداری کنید.

شباهت های ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو

یکی از جنبه های مقایسه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو، شباهت های میان این دو محصول شرکت اپل است. شاید مهم ترین مورد از شباهت های این دو محصول، فناوری spatial audio، مقاومت در برابر آب و تعرق و چیپست H1 باشد. اما موارد دیگری نیز در این لیست دیده می شوند که می توان به شباهت ها از میان آنها اشاره کرد:     

  •         تقویت کننده طرف گسترده دینامیکی صدا (Custom high dynamic range amplifier)
  •         شتاب سنج تشخیص دهنده حرکت (Motion-detecting accelerometers)
  •         حسگر تشخیص کلام (Speech-detecting accelerometers)
  •         میکروفون های دوگانه (Dual beamforming microphones)
  •         میکروفون رو به چهره (Inward-facing microphones)
  •         سنسور فشار (Force sensors)
  •         بلوتوث نسخه 5 (Bluetooth 5.0)
  •         اکولایزر تطبیق پذیر (Adaptive EQ)
  •         جا به جایی خودکار بین گوشی ها (Automatic device switching)
  •         قابلیت Hey Siri برای دستیار صوتی هوشمند
  •         پخش زنده صدا (Live Listen audio)
  •         استاندارد IPX4 (IPX4 sweat and water resistance)
  •         کیس مگاسیف (‌MagSafe‌ Charging Case)
  •         5 دقیقه شارژ در کیس، 1 ساعت گوش دادن به موسیقی

کالبدشکافی ایرپاد های اپل نشان داده است که قابلیت های اصلی اپل در هر دو محصول دیده می شود، اما اختلاف قیمت این دو محصول به معنی وجود تفاوت هایی در این دو محصول نیز است. در  ادامه به بیان این تفاوت ها می پردازیم.

شباهت های ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو

تفاوت های میان Airpods 3 و Airpods Pro

در مقایسه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو، بیشترین تفاوت میان ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو در طراحی این محصولات و همچنین قابلیت حذف نویز فعال دیده می شود. تفاوت طراحی و محل قرارگیری این دو محصول در گوش باعث بروز برخی از تفاوت ها در میان این محصولات است. برای مثال نیاز به استفاده از حسگر پوست در نسخه پرو به علت نوع طراحی و قرارگیری آن در کانال گوش احساس نمی شده است. این در حالی است که شما در ایرپادرز از این سنسور بهره مند هستید.

دستاورد مهم دیگر در نسخه پرو، امکان ایجاد قابلیت حذف نویز فعال (Active Noise Cancellation) است که به حذف کامل صدای محیط کمک بزرگتری می کند و  یکی از مهمترین فاکتورها در انتخاب هدفون های بی سیم است. یکی دیگر از قابلیت های این محصول اماکن غیر فعال کردن حذف نویز فعال در زمان نیاز به شنیدن صدای محیط است.

بیشتر بخوانید: تعمیر ایرپاد چگونه انجام می شود؟

ایرپاد پرو

ایرپاد 3

طراحی متفاوت (قرار گرفتن در کانال گوش )

سنسور تشخیص تماس با پوست (برای مدیریت خودکار فعالیت)

سیستم تنظیم فشار

استاندارد IPX4 در کیس مگا  و گوشی ها در نسخه استاندارد

سنسورهای اپتیکال دوگانه

شارژ تا 6 ساعت (موسیقی) و 5 ساعت با spatial audio فعال

حذف نویز فعال (NAC)

شارژ تا 4 ساعت برای مکالمه

قابلیت غیر فعال کردن حذف نویز فعال برای شنیدن صدای محیط

شارژ تا 30 ساعت برای موسیقی در ترکیب با کیس شارژ کننده

تقویت صدای فرد مقابل در مکالمه

شارژ تا 20 ساعت برای مکالمه در ترکیب با کیس شارژ کننده

شارژ تا 4.5 ساعت (موسیقی) و 5 ساعت با NAC فعال

 

شارژ تا 3.5 ساعت برای مکالمه

 

شارژ تا 24 ساعت برای موسیقی در ترکیب با کیس شارژ کننده

 

شارژ تا 18 ساعت برای مکالمه در ترکیب با کیس شارژ کننده

 

استاندارد IPX4 در کیس مگا در نسخه استاندارد

اگرچه هر دو محصول از استاندارد مقاومت در برابر آب و تعریق بهره مند هستند، در مقایسه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو، متوجه یکی دیگر از تفاوت های این دو محصول می شویم. استفاده از استاندارد IPX4 تنها در کیس نسخه ایرپاد 3 که می تواند برای طرفداران ورزش یک فاکتور انتخاب مهم محسوب شود.

تقویت صدا در مکالمه

این قابلیت جدید سیستم عامل iOS 15 است که برای کمک به افرادی با ضعف شنوایی محدود طراحی شده است. در مقایسه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو متوجه شدیم که این قابلیت تنها در ایرپاد پرو فعال است. کاربران این محصول می توانند در زمان مکالمه با دیگران، صدای فرد مقابل را به صورت تقویت شده بشنوند.

عمر باتری

با توجه به قابلیت های بیشتر ایرپادز پرو، عمر باتری این مصول نیز کمتر است. مقایسه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو نشان می دهد که عمر این دستگاه حدود 1 ساعت کمتر از نسخه ایرپادز 3 است. 

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *